top of page

Seating areas for life

Verrijs uit de aarde

ivory onze witte betonnen ligstoel

Nature Collection

De Nature collectie is een collectie van drie aardse tinten die samen kunnen werken met bijna iedere moderne tuin. De betonnen tuinmeubels zijn in deze kleuren een vibrante en uitgesproken toevoeging aan uw tuin.

Betonnen stoel classic in Khaki variant
Betonnen stoel classic in Brick Red variant
Betonnen Stoel classic in Pinegreen variant

Khaki

De klassieke aardetonen in dit tuinmeubel passen thuis bij de andere tinten die nu helemaal in zijn! De stoel heeft een monumentale uitstraling en maar geeft een knipoog naar het verleden. De kleur khaki is een pastel-achtige versie van geel en staat voor balans. De kleur komt goed tot zijn recht met groen op de achtergrond met paarse bloemen zoals een vlinderstruik. Een andere naam voor deze zeer lichte variant van khaki is "Dutch White"

Brick Red

De tweede kleur uit ons huidige palet is een aardse vorm van rood die een grijs terras met een aantal zeker zullen laten opbloeien. De stoel kleurt goed met een moderne tuin maar past ook thuis in ontwerpen zoals die van Piet Oudolf. Wanneer er planten die blauwe bloemen dragen op de achtergrond worden geplaatst zal het zeker een contrastrijk tafereel vormen.

Pine Green

In het kleurenspectrum staat Pine Green recht tegenover onze Brick Red. Dat wil zeggen dat het een zeer contrastrijke combinatie vormt. Waarbij geel de middenweg bewandelt geeft dit paar extremen weer van kleur. Deze stoel kleurt goed met bijvoorbeeld hout-tinten op de achtergrond of gele of oranje bloemen.

Betonnen ligstoel Lounge in Ivory variant

Bedankt, u hoort snel van ons terug!

bottom of page